4/5
2011

Ordlös onsdag: Eld

Lägereld på Osqvik

Andra tolkningar på temat eld finns på Susannes blogg.

Missa inte heller en ny fotoutmaning: http://www.nattfoto.nu/2011/05/fototema-maj-manen/

8 kommentarer än så länge

Skriv din kommentar
 1. Trevligt med nattfoto där man verkligen ser kontrasterna.. jag hade min kamera på M just då det mörknade.. skulle mycket hellre slagit över till Nattshot 😉 Tänkte inte på det förrän på promenaden hem.

  • Själv kör jag oftast med P och ibland A, S eller M. Aldrig något annat läge. Det händer dock att man glömmer den t.ex. i läge A och fotar med onödigt liten bländaröppning en stund innan man upptäcker det.

 2. Snyggt foto! Visst kan inställningar ställa till det. Där har jag fortfarande mycket att lära…
  Gillar glöden och färgerna i fotot. 🙂

 3. Härligt! Det ser ut som om det är bra grillglöd på gång. Fram med korvarna ;=)

 4. Vilka lågor!!

 5. Elden ser så himla… mystiskt ut på något vis… eller inbillar jag mig? ^^

 6. Härlig bild och mycket snygga bilder på din blogg!

 7. Många läckra bilder att hitta här! Återkommer för att kika mer!

*