11/5
2011

Ordlös onsdag: Perspektiv

Perspektiv: Boulebanan vid Electrum

Andra tolkningar på temat perspektiv finns på Susannes blogg.

Missa inte heller en ny fotoutmaning: http://www.nattfoto.nu/2011/05/fototema-maj-manen/

7 kommentarer än så länge

Skriv din kommentar
 1. Spännande perspektiv i en folktom stadsmiljö.
  Ha en fin onsdag!

 2. Häftigt perspektiv du bjuder på!

 3. Mitt i natta? Ja, med tanke på bristen på folk. Först tänkte jag något centrum, men så såg jag din ”etikett”. Finns det en boulebana vid Electrum i Kista? Är banan öppen för alla eller bara för konferensfolk?
  Härligt lågt perspektiv!

  • Ja, det är fotat någon gång efter midnatt. Det stämmer att det är vid Electrum i Kista, mellan de tre Electrum-byggnaderna. Jag vet inte om det finns några speciella regler kring boulebanan. Det är inte så ofta jag har sett den användas.

 4. Härlig nattbild. Så mycket ljus och färg mitt i natten!
  Nu har jag äntligen bestämt med för ett nytt objektiv. Idag har jag beställt ett 70-300. Nu hoppas jag att jag har gjort ett klokt val. Tack för dina tips! Jag är jätteglad för dom, har läst och funderat ;=)

 5. Läckert perspektiv!

 6. Kul perspektiv på din bild

*